LA FINE - Reisverslag uit Rome, Italië van Ilse Ambachtsheer - WaarBenJij.nu LA FINE - Reisverslag uit Rome, Italië van Ilse Ambachtsheer - WaarBenJij.nu

LA FINE

Door: Ils

Blijf op de hoogte en volg Ilse

23 Juli 2005 | Italië, Rome

Jeetje, wat is dat half jaar ontzettend snel gegaan. Weet nog goed dat ik iedereen gedag heb gezegd en herinner me nog als de dag van gister (bij wijze van spreke dan..) dat ik werd uitgezwaaid op schiphol!

Het is heel jammer, maar het einde is nu echt heel dichtbij! Over 2 nachtjes vlieg ik weer terug naar Amsterdam, maar met heel veel mooie herinneringen aan mijn half jaartje in padova! Mooie herinneringen aan de stad, aan alle mensen die ik heb leren kennen, aan nieuwe ervaringen en aan alle reisjes!

De dagen bestaan hier op het moment uit afscheid nemen en nog even heel erg genieten van padova met zijn spritz, koffie, gelato, piazza's, marktjes, prato en rare italianen!! Wat zal ik die druktemakertjes gaan missen zeg!

Ik kijk er naar uit jullie allemaal weer te zien!! Ik wil iedereen ook nog even erg bedanken voor alle (electronische) post, m'n kamertje heb ik mooi gedecoreerd met alle kaartjes en foto's :)

A presto!
1bacio ILS

• 24 Juli 2005 - 10:26

Marije (=> Ballet Mabel Alter):

hej! wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad. Ik zit sinds vanochtend in Rome en blijf nog een dikke week in Italie daarna ga ik anderhalve week door kroatie reizen! tot spreeks!
    groetjes marije
    ps: www.chicasontherail.waarbenjij.nu :)

• 24 Juli 2005 - 17:26

Sjouk & Ron:

Hé die Ilse! Ja, de tijd gaat zeker snel! Hier is ook alles doorgegaan; we zijn inmiddels getrouwd, hebben 3 kinderen en een hond .....Há..há.... grapje !!!( GELUKKIG!!) Nee hoor hier gaat alles prima, vakantie is al weer even achter de rug maar wie weet zit er nog meer in het verschiet!.....Nou, meissie lijkt ons leuk je binnenkort weer in het kikkerlandje te verwelkomen en begroeten....geniet er nog maar even goed van en tot gauw !Hoe laat arriveer je (de 25e toch?) eigenlijk op Schiphol ? Ik ben namelijk van 12.30 tot 19.00 op de luchthaven.... Zie je misschien dan ? (!)Een goede terugreis alvast en C U !!! Liefs, Sjouke & (opa ) Ron (.....hij is een stuk grijzer & ouder geworden sinds jij weg bent ....hi..hi...ook niet waar hoor, hij gaat er alleen maar (nog...) beter uitzien !!!!) Ciao !!

• 07 September 2005 - 11:11

Jos:

We zullen toch eens een afspraak moeten maken om de foto's te bekijken. Kijk of het nog past voor je volgende "wereldreis".